За нас

„Дента Фейс“ е съвременна и модерна клиника разполагаща с изключително добро техническо оборудване, висококвалифицирани специалисти използващи най-съвременните технологии в областта на денталната медицина. Основният ни стремеж е да бъдем надежден и предпочитан партньор в осигуряването на специализирани и адекватни дентални услуги, лечение, профилактика и максимална естетизация за всеки наш пациент. Красивите, здрави и добре поддържани зъби са дефиниция за добро здраве, високо самочувствие и себе уважение за всеки един съвременен човек. Нашите дентални лекари и дентални хигиенисти разбират важността на добрата орална грижа, устна хигиена и естетически издържаната визия. Обръщаме особено внимание на всеки един проблем, защото за нас всеки един детайл е важен и от значение.

Защо да изберете „Дента Фейс“

  • Изключително добро техническо оборудване използвано в едни от най-известните и модерни дентални клиники – оборудване доказало многократно високото качество, с което постигаме поставените цели и доставяме за нашите клиенти най-съвременните и модерни дентални манипулации;
  • Екип от високо квалифицирани специалисти с богат опит във всеки един клон на денталната медицина;
  • Постоянно надграждаме своите знания и опит, чрез различни квалификационни програми в странта и извън България;
  • Насърчаваме екипната инициативност, преданноста и упоритата работа;
  • Отнасяме се с разбиране и съпричастност към проблема на всеки един пациент и с готовност поемаме отговорност за решаването на поставените цели;
  • Ние знаем, че всеки един детайл е важен затова избрахме модерен интериор и обзавеждане за нашата клиника с цел спокойствие, намаляване на стреса и релаксиращо въздействие.

С годините натрупан опит разбрахме, че здравите зъби и красивата усмивка карат хората да се чувстват добре. Внасяйки самочувствие и красота ние променяме качеството на живот. Целият екип на „Дента Фейс“ е подчинил своето време и енергия, усилия и талант на тази задача.

Почувствайте специалната, ненатрапчива релаксираща атмосфера на клиника от съвременен висок клас и се възползвайте от решенията за здрави и красиви зъби, които „Дента Фейс“ предлага.