Лечебна дейност

1

Ние в „Дентафейс“ поемаме отговорността и ангажимента да диагностицираме вашето състояние, да консултираме възникналите проблеми и състоянието ви с тесни специалисти и осигурим нужното Ви лечение. В областта на ортодонтията и имплантологията ние работим с едни от най-добрите професионалисти с богат клиничен опит и отлични резултати, ползваме техники и технологии от най-високо съвременно ниво с доказани качества.

Лазерното лечение и лазерната терапия намира широко приложение в съвременната дентална медицина. В дентална клиника „Дентафейс“ използваме най-новата лазерна система от последно поколение. Лазерното лечение успешно се прилага от нас в следните направления: лазерна хирургия, лечение на кариеси на на временни (млечни) и постоянни зъби, лечение на гингивити, лечение на парадонтити, лечение на херпеси, афти, фиброми, хейлити, Lichen ruber planus и много други, както и дезинфекция на коренови канали, а също и лазерно избелване.

Обръщаме особено внимание на детска дентална медицина. Грижата за денталното здраве на вашето дете трябва да започне в най-ранна възраст. Профилактиката и ранно откриване и лечение на кариеса при децата, преди появата на неговите усложнения, е задължителен етап с цел превенция на бъдещи проблеми.